top of page

Yogareise til Mallorca med Tove Lier

        

Sett av en stund til deg selv og bli med Tove på yogareise til vakre Mallorca 25. - 30. mai. 6 dager og 5 netter på den vakre øya som gir nydelig næring til kropp og sjel. Med yoga hver dag, egentid til refleksjon og ro i skjønne omgivelser, nydelig mat og herlig klima. Mallorca er så vakker i juni. Du kan utforske øya på egen hånd om du ønsker, eller bli med på felles utflukter. Dette er en retreat som er fylt av yoga, men også så mye mer. Nyt Mallorcas vakre natur, kultur, klima, mat og energi. La dette bli en reise som gir deg det påfyllet du trenger.

 

Yoga

I løpet av oppholdet vil du kunne nyte forskjellige former for yoga og meditasjon. Det blir yoga hver dag* før brunsj og før middag. Til sammen 10 praksiser. Tove legger opp til at det er yoga som passer for de fleste, og det er selvfølgelig innslag av yogaformene hun tilbyr på yogakurs; Yinyasa, Yoga nidra, Viryayoga, Globalyoga, Vinyasayoga og Yoga Flow. Her blir det meditasjon, pranayama (pusteteknikker), yinyoga, rolig yoga, mer kraftfull yoga, lekfull yoga, varm yoga, myk yoga, yoga nidra. Masse herlig yoga!

*bortsett fra ankomst- og hjemreisedag

Om Tove:

Tove Lier har vært en formidler og motivator av trening og treningsglede i mer enn 20 år.

Etter mange års undervisning for SATS og andre treningsskjeder, har hun nå sin egen

yogadrift med yogakurs i hjembyen Fredrikstad. 

Yogautdannelsene kommer fra blant annet Nordiska Yogainstitutet, Globalyoga og I

shtayoga. Hun underviser på festivaler og andre events i Norge og Sverige i sommer-

halvåret. Tove er opptatt av at hver og en kan ta vare på seg selv gjennom god yoga, og

har et dypt ønske om at at alle kan nyte godt av yoga og alt det gode det kan gi. Derfor

underviser Tove forskjellige typer yoga. Noe for enhver smak. Med inspirasjon fra ulike reiser og møter med likesinnede mennesker rundt om i verden, er visjonen å skape en trygg og inspirerende opplevelse med fokus på tilstedeværelse, balanse og mye kjærlighet; både til seg selv og de omkring.  

Vi bor på Finca Binibona 

En yogaretreat kan for de fleste handle om å gi seg selv en pause fra et hektisk hverdagsliv. Vi bor landlig i omgivelser der det virkelig er mulig å lande og finne ro. Med ønske om at denne reisen skal være for en liten gruppe er det kun 14 tilgjengelige plasser. Hotellet Finca Binibona ligger i et fredelig område på den nordlige delen av øya. Vi bor i et eget stort hus ved hotellet. Huset har 6 rom (4 dobbeltrom og 3 trippelrom) som har hvert sitt bad. Huset har eget basseng og en stor markterrasse med tak i tillegg til et stort uteområde der vi skal nyte yoga. Kjøkkenet er godt utstyrt, og det er vaskerom med vaskemaskin.

Fincaen vår ligger i et naturskjønt område, nemlig i Serra de Tramuntana. En fjellkjede som går sørvest-nordøst og danner den nordlige ryggraden av øya. 

Vandringer

Vi legger opp til to moderate vandringer i løpet av disse dagene. Ettersom vi starter dagen med Yoga, og fordi det blir varmt utover dagen, har vi planlagt vandringer som ikke er for lange eller krevende.

Port de Valldemossa – Caló de S’Estaca

Kjøreturen sørover fra Binibona til Port de Valldemossa tar ca. 1 time.

Opplev denne 7,2-km lange, vakre stien langs vannet i nærheten av Valldemossa. Ruten er betraktet som moderat utfordrende og vi bruker ca. 2 t 40 min.

 

Utgangspunktet er Port de Valldemossa, ved parkeringsplassen Sa Marina, og vi fortsetter langs camí de s'Estaca til vi kommer til husene i S'Estaca, bygget av erkehertugen. Caló de S'Estaca var en liten fiskervik, men er i dag et svært pittoresk sted med små hus som er perfekt integrert i landskapet, og hvor du også kan ta deg en dukkert.

 

Etter vandringen besøker vi byen Valldemossa, en perle utenom det vanlige. Her finner du små pittoreske smug og gater blant hus bygget av sandstein. Bak fasadene finnes små butikker og spisesteder.

 

Lengde: 7,2km Høydemeter: 370 Rutetype: tur/retur Tidsforbruk: ca. 2t 40min

 

Cala Sant Vicenc – Puig de l’Águila – Penyal Roig

Kjøreturen nordover fra Binobona til Cala Sant Vicenc tar ca. 30 minutter. Dette er en ferieby 6km vest for Puerto Pollensa. De tre strendene vakre strendene her, Cala Barques, Cala Clara og Cala Molins, har finkornet sand og krystallklart vann.

 

Vi går en vakker rundløype, et perfekt alternativ for å nyte naturen og utsikten i området. Turen begynner i Cala Sant Vicenc, videre forbi et minnesmerke, Camí de ses Covers Blanques, Puig de l'Aguila, Mirador d'en Pistacho, Pas des Porc, Plan de la Mata og Penyal Roig.

 

Etter vandringen blir det tid til å bade, spise og drikke. Ved stranden Cala Barques ligger det små restauranter og barer.

Lengde: 6,4km Høydemeter: 321m Rutetype: rundløype Tidsforbruk: ca. 2 t

Palma

Palma er en fantastisk fin by! Det er ikke lagt opp til noen utflukter hit, men om du ønsker å oppleve Palma når du først er på Mallorca, anbefales det å planlegge hjemreise fra Mallorca lørdag 1. eller søndag 2. juni slik at du legge opp til 2-3 netter i Palma etter retreaten. Dette blir da i privat regi, men anbefales på det varmeste 

Tove_profil_sorthvitt (2).jpg

YOGA OG VANDRING

PÅ MALLORCA

25. - 30. MAI 2024

6 DAGER - 5 NETTER

 

PRIS PR. PERSON I DOBBELTROM

KR 13 950,-

Yoga Mats

PROGRAMMET

 

Yoga

I løpet av oppholdet vil du kunne nyte forskjellige former for yoga og meditasjon. Det blir yoga to ganger om dagen* før brunsj og før middag. Til sammen 10 praksiser. Tove legger opp til at det er yoga som passer for de fleste, og det er selvfølgelig innslag av yogaformene hun tilbyr på yogakurs; Yinyasa, Yoga nidra, Viryayoga, Globalyoga, Vinyasayoga og Yoga Flow. Her blir det meditasjon, pranayama (pusteteknikker), yinyoga, rolig yoga, mer kraftfull yoga, lekfull yoga, varm yoga, myk yoga, yoga nidra. Masse herlig yoga!

*bortsett fra ankomst- og hjemreisedag

 

En dag på retreat

Endelig program spikres senere, men en dag på retreat kan se slik ut:

ca kl 07:30 morgenyoga

ca kl 10:00 brunsj

ca kl 11:30 - 16:30 egentid nytes ved huset, under en felles utflukt til stranden eller en vandretur 

ca kl 17:00 ettermiddagsyoga

ca kl 19:00 middag

 

Utflukter

Vi bor landlig og kan nyte stillheten i nydelige omgivelser. Her er det mulig å tilbringe dagen ved bassenget med en bok, hvis du ønsker det. I tillegg gis det tilbud om felles utflukter - til kysten og noen av Mallorcas fine strender og langs deilige, moderate merkede stier.  

Vi har to 7 -setere som vi disponerer under hele oppholdet.

PRIS PR. PERSON KR 13 950,-

Inkludert i pakkeprisen:

 • 10 ledede yogaklasser

 • 5 overnattinger i eget hus/delt rom, på Finca Binibona (NB 2- eller 3-sengs rom)

 • Renhold og nytt sengetøy, en gang under oppholdet

 • Frokost/brunsj hver dag (bortsett fra ankomstdagen)

 • Middag hver dag (bortsett fra avreisedagen) inkl. husets vin

 • 2-3 halvdags-utflukter (vandreturer og tur til stranden)

 • Felles transport fra flyplass til Finca Binibona på ankomstdagen 

 • Felles transport fra Finca Binibona til flyplassen på avreisedagen

 • Yogalærer: Tove Lier

 • Teknisk reiseleder fra Til Fots: Hege Tokerud

Ikke inkludert:

 • Fly t/r Mallorca*

 • Lunsj/måltid/snack midt på dagen

 • Sykkel-leie eller leie av annet sportsutstyr, solsenger på strand o.l.

 • Hud/kroppsbehandlinger på Finca Binibona

 • Tips

 

Vårt bosted er Finca Binibona i nærheten av landsbyen Caimari, 49 km unna Palma Son Sant Joan lufthavn.

Det er 6 rom på huset. 4 rom med plass til 2 personer, og 2 rom med plass til 3 personer.

 

* Vi anbefaler Norwegian DY1734 fra Oslo den 25.5., eller et annet avreisested/fly med ankomst rundt kl. 12:00. Med hensyn til retur er det flere som ønsker å bli i Palma et par ekstra dager. Ønsker du å dra hjem 30.5., anbefaler vi Norwegian D85622 med avreise kl. 15:55 eller en annen avgang rundt samme tidspunkt eller senere.

Påmeldingsfrist 3 måneder før avreise.        
Det kreves ingen forkunnskaper, og turen passer både for nybegynnere og erfarne utøvere av yoga.

Depositum kr 3.000,- pr. person vil bli fakturert etter at vi har mottatt påmelding.

Minimum antall deltakere er 10. 

Husk reise- og avbestillingsforsikring – kontakt ditt forsikringsselskap! 

Våre standard reisevilkår gjelder for turen.
 

Teknisk arrangør: TIL FOTS AS

bottom of page