top of page

VELKOMMEN !

Tusen takk for at du har tatt turen innom vår side. Vi håper du finner en tur av interesse, og at du tar kontakt med oss hvis du trenger hjelp.

 

VÅR FILOSOFI

Vi foreslår en langsom tilnærming til naturen. La oss oppdage skjønnheten, nyte, observere. La oss bli berørt og begeistret. Alt dette i kombinasjon med kultur, historie, kunst og tradisjon. 
Vandreturer er vår spesialitet. Vi samarbeider med profesjonelle og høyst kompetente guider.
Enten det er en reise som tar oss ut i naturen eller en reise som fører oss til en by, er våre program designet for å utforske, lære og fordype oss i stedet vi besøker. 

Reiser du med et åpnet sinn og med et ønske om å oppdage noe nytt blir du belønnet med merverdi i form av gode følelser, kunnskap, fellesskap og ikke minst, vi lover deg at du får det morsomt underveis.

Om du reiser alene eller sammen med noen, kan du være trygg på at du blir en del av et fellesskap på turen og at du sikkert vil stifte nye og varige bekjentskap. 

Er dere en vennegjeng som ønsker tilbud på en egen tur, ta gjerne kontakt.

HEGE TOKERUD - daglig leder

Jeg har jobbet innen reiseliv siden 2002. De siste årene ble vandreturer en stor del av min arbeidsdag og det som ga aller mest utfordring og glede. Fra planlegging i samarbeid med gode leverandører til skreddersøm av program fulle av naturopplevelser, kultur og lokale mattradisjoner. 

I mai 2019 ble TIL FOTS AS etablert, med mål om å være en liten, personlig leverandør av pakkereiser med vandring som hovedtema. 

Jeg motiveres av fellesskap, gode stier, frisk luft og fysisk aktivitet.

Målet med å drive TIL FOTS er at du skal få flotte turer, at du blir superfornøyd og at du vil reise med oss igjen.

IMG_1736_edited.jpg

STEFANO SPINETTI - samarbeidsparter

Stefano Spinetti er grunnlegger av det største reisebyrået for fotturer i Italia; Four Seasons Natura e Cultura. Han må kunne kalles ekspert på vandreturer og er talsmann for aktiv og bærekraftig turisme, og fra 2002 til 2017 var Stefano president av AIGAE, den italienske Association of Excursion Environmental Guides. En profesjonell guide som har ledet grupper i mange år, i forskjellige land med grupper av ulike nasjonaliteter.

Hans kunnskaper, engasjement, formidlingsevne og smittende humør kommer alltid dere til gode.

 

Stefano er lidenskapelig dedikert i å undervise i emner relatert til bærekraftig turisme og utdannelse av nye guider.  

Han snakker godt engelsk, fransk, spansk og portugisisk, og har stor kompetanse innen biologi, historie, arkeologi og kultur.

Stefano har brukt store deler av de siste årene til valg av retning og koordinering av de ulike aktivitetene i Four Seasons, men også til å realisere sin store drøm; å ta deg med på tur for å oppdage en annen, langsommere måte å reise på. Bevisst og reflekterende, men fremfor alt med respekt for mennesker og natur!

90c32f63-5be6-4db4-ab36-8be8d5f3de63_edited.jpg

BRITT FLEM - reiseleder

Britt Flem er farmasøyt og apoteker, og er et kjent ansikt i Ålesund og på Sunnmøre etter mange år i apotekbransjen.

I tillegg har hun vært engasjert i undervisning, politikk og organisasjonsarbeid i en årrekke.

 

Britt en en aktiv turgjenger som nyter alle årstider utendørs.

Hun har vært reiseleder på turer til Val di Fiemme og til Dolomittene flere ganger, og gleder seg til nye eventyr sammen med deg.

IMG_2156_edited.jpg
bottom of page